De Excellence Pro line

The Excellence-pro line

TTR EuroWorks B.V. is een marktleidende fabrikant en groothandel leverancier van thermal print-hads voor direct thermal en thermal transfer printers. Met wereldwijde fabricage en distributie overeenkomsten voor OEM-kwaliteit en originele OEM-merk print-heads, brengen wij excellence kwaliteit binnen ons netwerk van resellers n service/onderhoud providers.

TTR Euroworks’ Excellence-pro printheads zijn echte OEM-kwaliteit alternatieven! De print-heads zijn gemaakt in samenwerking met gekwalificeerde, hoge kwaliteit fabrikanten, welke ook de hedendaagse OEM-printheads fabriceren. De gehele Excellence-pro lijn komt met onze kenmerkende geweldige drop-in garantie voorzien van dezelfde looks, fitting en prestaties als de duurdere OEM-producten.

Leidend in alle sectoren van onze industrie, direct thermal (DT) en thermal transfer (TT) printers genereren tientallen miljarden labels en tags per jaar. Miljoenen print-koppen worden jaarlijks wereldwijd verkocht, waardoor dit een interesant verbruiksartikel wordt.

Wij leveren honderden verschillende OEM-kwaliteit en echte OEM printkoppen voor deze en andere populaire printerfabrikanten.

Printkop coating
Als toevoeging op onze printkoppen en onze service bieden wij ook speciale printkop coating voor een langere levensduur van uw printkop. Voor meer informatie: Bekijk onze flyer voor meer informatie!

Excellence printheadsPrintkit